Hunyadiváros

2017-07-19

Augusztusi önkéntes munka

Kedves Olvasó!

Tóth Nikolett vagyok, a kecskeméti PPG cég marketing gyakornoka. Azért írom ezt a levelet, mert úgy érzem, hogy fontos tudnod arról, hogy mi fog történni 2017. augusztus 18-20-ig a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában.

Cégünknek nagyon fontos, hogy támogathassuk azt a közösséget, ahol egyébként a munkánkat is végezzük, ezért a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolát felkarolva elindítjuk a

COLORFUL COMMUNITIES™ (SZÍNES KÖZÖSSÉGEK)

elnevezésű projektünket. A program keretében önkéntesek segítségével, a PPG pénzügyi támogatásával, valamint a cég termékeinek felhasználásával színt és életet igyekszünk vinni az iskola életébe.

Mint ahogy azt már fentebb említettem, a projekt ideje 2017. augusztus 18-19-20. A három nap alatt körülbelül 80 önkéntesre lesz szükség, hogy mindent, amit elterveztünk, be tudjunk
időben fejezni. Ha a további információkat elolvasva úgy érzed, hogy TE is szívesen segítenél a munkálatokban, kérlek, jelentkezz önkéntesnek. De hogy pontosan mit is fogunk csinálni?
Lássuk:

  • 4 osztályterem és a hozzájuk tartozó folyosó teljes átfestése,
  • tornatermi öltözők felújítása,
  • közös élményfestés a tornateremben,
  • az iskolaudvar felújítása.

Amit még érdemes tudni erről a 3 napról:

  • Önkéntesnek jelentkezhetnek a PPG alkalmazottai, a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola tanulói, dolgozói és szülői munkaközössége, illetve minden olyan családtag, barát és ismerős, aki szívesen segítene az iskola megszépítésében.
  • A három nap alatt mindenki számára biztosítunk ételt és italt. Ebbe természetesen napi egy adag meleg ebéd is beletartozik.
  • Mindenki, aki a jelentkezési lap kitöltésével önkéntesnek jelentkezik, kap egy logózott pólót, amit a festés alatt hordani tud. Ezen kívül természetesen a megfelelő anyagokat és eszközöket is biztosítjuk, nektek csak kényelmes váltóruhát (nadrág, cipő) kell magatokkal hoznotok.
  • A munka végén ajándékcsomag vár minden önkéntesre.

Fontos tehát, hogy semmilyen költséggel nem jár a részvétel, nekünk csupán a segítségedre van szükségünk ahhoz, hogy egy szebb iskolában kezdhessék meg a következő tanévet a gyerekek.

Ha a fent olvasottak felkeltették az érdeklődésedet és szívesen részt vennél ebben a projektben, jelentkezz: küldd el jelentkezési lapodat minél hamarabb, de legkésőbb július 23-ig.

Előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
Tóth Nikolett
Marketing gyakornok
Commercial Service Center Hungary
PPG Deutschland Sales & Services GmbH.

Nagy Lajos Király Krt. 22.
6000 Kecskemét
Hungary/Magyarország
Telefon: +36 76 506 136
Mobil: +36 30 998 6716
E-mail: ntoth@ppg.com
http://www.ppg.com/

Megosztás